Personaleskabe

AAK Denmark A/S

AAK i Aarhus har med de nye personaleskabe fra Falkesen ApS samt renovering af omklædnings faciliteter fået trivslen sat et niveau op for deres ansatte.

”Krav til vores omklædnings skabe som, dobbelt skabe med lukket adskillelse mellem rent og ”beskidt” tøj, speciale perforering med skorstens effekt, farver og ekstra hylde og vores egen nummerering etc. er nogle af de ønsker vi fik opfyldt hos Falkesen ApS med deres PUNTA skabe” udtaler Steen Hansen fra AAK i Århus.

En stor fleksibilitet i produktionen skaber mulighed for at opfylde kundens ønsker samt en mulighed for valg af mange låsesystemer der f.eks. kan ”snakke” samme med eksisterende låsesystem hos kunden, gør Falkesen ApS til en stærk samarbejdspartner.

”Når der stilles krav til indretning, er vores mulighed med custom made produkter et stort plus og vi kan derfor tilbyde kunden levering af et færdigt og gennemtænkt produkt til sit projekt” siger Jens Falkesen. Falkesen ApS tilbyder også ELTETE skærmvægge til omklædning, bad og toilet.

Se mere på www.falkesen.dk   

Info:  AAK AB har hovedkvarter i Malmø. Virksomheden fabrikerer alle slags spiseolier, fedtstoffer til margarineindustrien, chokolade, biskuits, karameller og meget andet. Firmaet er repræsenteret i 25 lande og har over 3900 ansatte.

AAK Denmark A/S er forkortelsen i Aarhus, det tidligere Aarhus Oliefabrik A/S

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.