Søg
Close this search box.

Lockers og bænke til omklædning

Lockers er praktiske og tilbyder sikker opbevaring til arbejdspladser, skoler og mange andre steder. Sammen med lockers tilbydes bænke, der letter brugen af skabene og tilbyder både siddepladser og skohylde.

Falkesen ApS leverer kvalitets lockers, der opfylder alle behov for opbevaring. Der er rig mulighed for at vælge mellem flere forskellige farver, forme, låse, bænke osv. Derudover er der også mulighed for at udvælge motiv på døre. Læs vores brochurer for mere information.

Høj kvalitet og holdbarhed sikrer funktionalitet

Det grundlæggende råmateriale til skabene er koldvalset 0,75 mm stålplade, som om nødvendigt kan galvaniseres – det resulterende stålskab er virkelig holdbart. Dette giver sikre lockers til alle – uanset om de skal i fitness centeret, gemme noget væk på togstationen, skifte tøj inden arbejdet starter, opbevare sine skolebøger og meget mere. Kontakt os hvis du vil vide mere.

Lockers farver

Vælg mellem følgende farver til dine lockers. Vær obs på at farvegengivelsen på skærmen kan afvige fra originalfarven – derfor henvender vi til farvekoderne for den mest korrekte vurdering. Der er også mulighed for at vælge eget motiv på locker dørene.

Ral6018
Ral5012
Ral7047
Ral7024
Ral5002
Ral4010
Ral3020
Ral1004
Ral9007
Ral9010
Ral5019
Ral5014
Ral7036
Ral9005
Ral2004
Ral1017
Ral1015

Lockers til alle situationer

Nogle lockers og bænke til omklædning egner sig bedre til specifikke situationer end andre – det samme gælder for kombinationer af disse.

Stedet med lidt plads

Når der skal være plads til opbevaring på et lille sted, så er et VKZ garderobeskab velegnet hertil. Skabet er designet til at være højt og smalt og kommer med knagerække, bøjle og lås. Dette er brugbart for arbejderen, der skal hænge sin jakke, stille sine sko og trække i arbejdstøjet.

Stedet til kemikalier og værktøj

Nogle arbejdspladser kræver, at bestemte materialer skal låses inde for sikkerhedens skyld. Her kan der være tale om en rengøringsvirksomhed, der skal opbevare sine kemikalier. Der kan også være tale om en håndværkervirksomhed, der skal have et sted at opbevare noget af sit værktøj. Hertil er et kemikalie- og værktøjsskab den rette løsning. Der er plads til alt dét, der skal være plads til på samme tid med, at du kan opbevare alle de materialer, som loven bestemmer skal opbevares.

Stedet hvor der er mange mennesker

Nogle gange er kvantitet det vigtigste. Der skal være mange skabe på ét sted, hvor mange mennesker nemt kan tilgå dem. Et godt match til denne opgave er et LK6 opbevaringsskab. Det er en samling af mindre, firkantede skabe alle med sin egen individuelle lås. Dette er relevant for enten kontormedarbejderen, der vil efterlade sin computer på kontoret over natten eller for skoleeleven, der vil gemme nogle af sine bøger på skolen.

Referencer

Her er ét af vores løsninger og projekter til omklædningsrum og personaleomklædning hos Stenhus Sportscollege. Se deres løsning og få inspiration til hvordan jeres projekt kan udforme sig.

inventar omklædnings bænk
Projekter

Stenhus sportscollege

Eltete LTT 13 brusevægStenhus Sportscollege, Holbæk      
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.