Søg
Close this search box.

Eltete vægtyper

Spanske vægge

Spanske vægge er en særlig løsning af skillevægge, der ikke går op til loftet. Deres formål er at skærme mennesker og skabe privatliv på steder med mange mennesker. De er især gode til toiletter, omklædning og andre vådrum.

ETA godkendte skærmvægge fra Falkesen ApS opfylder alle behov for opdeling af rum der primært bruges til toilet og bad. Det kræver derfor en mulighed for materialevalg og udtryk så lang holdbarhed og arkitektoniske helhed passer til kundens byggeri.

Alle vægtyper bliver tilpasset og leveret på mål. ELTETE spanske vægge er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri.

LTT 24 Skillevæg

Skillevægge til tørre rum, som er forbeholdt indretning af toiletter og omklædning. Disse spanske vægge er særligt holdbare og velegnet i rum, hvor fugtpåvirkningen er moderat.

Se brochure for LTT skillevægge her.

LTT 24

Denne 24 mm toiletvæg til tørre rum er med en fugtbestandig kerne og overflade i højtrykslaminat og med Natureloxeret aluminiumsprofiler. LTT 24 toiletvægge er ekstremt robuste skillevægge og er designet til at kunne holde. Disse toiletvægge er særligt velegnede til indretning af toiletter, omklædning etc. hvor fugtpåvirkning er moderat.

LTT 24 montagevejledning

LTT Børnehave

Afskærmning og skillevægge, som er designet til børnehaver og har de samme grundlæggende funktioner som LTT 24 skærmvæg. LTT til børnehaver er døre med klæmfrie hængsler og hvor der tilbydes at døre, skillevægge og gavle kan produceret i en lavere højde. Dette giver mulighed for at voksne kan holde tilsyn med barnet samtidigt med, at døren er lukket.

LTT PLM

Denne toiletvæg er designet til specielt krævende forhold. Denne model er utrolig holdbar og ud over de grundlæggende funktioner i LTT 24 har PLM-modellen et system med forstærket 40×40 mm aluminiumsstolper, hvilket gør modellen endnu mere stabil og holdbar.

LTT 13 Kompaktlaminat

LTT 13 skillevæg og bruseskærm til vådrum er udført med 13 mm kompaktlaminat og Natureloxeret aluminiumsprofiler. LTT 13 er specielt designet og idéel til indretning af bade, omklædning og andre steder, hvor der er direkte vandpåvirkning eller høj fugtpåvirkning.

LTT Inox

Skillevægge og skærme, som giver mulighed for at skabe unikke indretninger og karakter. Denne type skærme virker godt som omklædnings væg eksempelvis. Selve konstruktionen består af en frontvæg på 30 mm fugtbestandig MDF-plade og overflade i højtrykslaminat. Front og døre er kantet med 2 mm rustfrie profiler, der giver LTT Inox et eksklusivt udtryk. Bruges typisk til Hotel, Lufthavn og kulturinstitutioner, hvor fugtpåvirkning er moderat.

LTT Digiprint

Spanske vægge med specialfremstillet print på laminaten, som giver mulighed for at skabe unikke indretninger og karakter. Kan tilbydes på LTT 24, LTT 13 og LTT Inox.

Referencer

Her er et par af vores løsninger og projekter til indretning af toiletter og baderum. Se deres løsning og få inspiration til hvordan jeres projekt kan udforme sig.

Skærmvægge toilet jyske bank boxen
Projekter

Jyske Bank Boxen

Messecenter Herning har med deres nye Multiarena ”Jyske Bank BOXEN” fået en hal der lever op til fremtidens krav om fleksibilitet. Falkesen ApS har leveret skærmvægge til ...
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.