Laminatplader

Laminatplader med højtrykslaminat til professionel brug. Vi leverer laminerede råplader fra LamPress Sverige AB med overflader i højtrykslaminat fra Formica®.

Kontakt os hvis du ønsker mere information om laminatplader, overflader i højtrykslaminat eller leverandører. Ellers kan du altid tilgå vores brochurer. 

Plader med højtrykslaminat

Vi har et omfattende lager, sådan vi er klar til at levere plader i alle tykkelser og laminater med en kort leveringstid – hertil medfølger også en fleksibel produktion.

Detaljer:

  • Lamineret spånplader med højtrykslaminat
  • Lamineret MDF med højtrykslaminat
  • Lamineret plywood med højtrykslaminat

Det er også muligt at få andre mix-farver, kontralaminat eller overflader – henvend jer også gerne vedrørende specialløsninger.

Leverandører

LamPress Sverige AB har efter sin opstart i Finland udvidet produktionen og kan nu tilbyde hurtigere flow af materialebestillinger fra Värnamo Småland i den sydlige del af Sverige. De tilbyder spånplader, MDF-plader og krydsfiner, som vi kan bearbejde og levere til dig.

Formica Group opfandt højtrykslaminat tilbage i start 1900’erne og har lige siden udvidet og opgraderet deres sortiment. De har en bred kollektion, der inkluderer 120 basisfarver, 25 Plus farver, 81 trædekorer og 58 autentiske mønstre. De udkommer også med nye kollektioner til tider, så der højst sandsynligt vil være noget til enhver smag.

 

Falkesen ApS sælger byggematerialer og relaterede produkter til byggebranchen. Vi distribuerer både skærmvægge, Spanske vægge, lockers, bænke til omklædning og laminatplader gennem trælast, tømmerhandel og byggemarked.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.