Søg
Close this search box.

Eltete Skærmvægge

Spanske vægge

Falkesen ApS leverer ETA godkendte skærmvægge fra ELTETE. Disse vægsystemer bruges hvor der stilles krav til styrke og fleksibilitet. ELTETE skærmvægge opfylder kundens ønske om en praktisk og arkitektonisk løsning i sit byggeri.

Overflader i højtrykslaminat tilbydes i mange farver og med mulighed for print i laminatet.  
Profiler er eloxeret aluminium og rustfri stål (INOX 32) der giver en god kontrast til alle vægfarver. Profiler i aluminium kan også tilbydes pulverlakeret. Vægsystemerne er oplagte til tør- og vådrum, hvor skærmvæggene skal kunne modstå dagligt slid og sikre at vedligeholdelsen samt rengøringen kan udføres nemt. Se vores mange løsninger af skærmvægge til toiletter under galleriet.

ELTETE skærmvæggene er optaget/registreret i databasen for byggeprodukter, som kan anvendes/indgå i Svanemærket byggeri. Falkesen sælger byggematerialer og relaterede produkter til byggebranchen. Vi distribuerer vores produkter gennem trælast, tømmerhandel og byggemarked.

Vægtyperne

Hos Falkesen har vi en række skærmvægge og helt sikkert en løsning, der passer til jeres behov. Om det er skærmvægge til toiletter, omklædning eller bad. Vores holdbare ETA godkendte vægsystemer er robuste og nemme at holde rene. Det sikrer derfor løsninger, som kan klare dagligdagen og hårde forhold. Læs om vores forskellige vægtyper eller kontakt os.

Se vores vægtyper og vægsystemer fra Falkesen og få inspiration eller find svar på dine spørgsmål.

Skærmvægge farver

Farvegengivelserne på hjemmesiden kan afvige fra originalfarverne. Se derfor den oplyste farvekode for den optimale vurdering. Udover farverne har du også mulighed for at få “træoverflade”, logo eller et billede i laminaten på skærmvæggen. Kontakt os og hør om de mange muligheder vi kan tilbyde indenfor farver og dekorationer.

Farverne til type LTT 24 og INOX 32

Ral9010
Ral9005
Ral7035
Ral7037
Ral7024
Ral2011
Ral 5012
Ral 3031
Ral 6018
Ral 1003

Farve til type LTT 13

Ral9010
Ral7035
Ral7037
Ral7024
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.